Forel gevuld met rauwe ham en peper/rozijnensaus

Geschreven door Nicolette Ottolini. Gepost in Recepten

Ingrediënten:
 
4 forel filet
4 plakjes rauwe ham
handjevol rozijnen per persoon
bakolie/boter
pepersaus (evt uit een pakje maar voor the real thing zie hier een goed recept http://www.ah.nl/allerhande/#/recepten/681236/pepersaus/?rq=pepersaus)

witlof in stukjes gesneden
gekookte aardappels


Bereiding:

Witlof bakken in 10 minuten. Na 5 minuten de aardappelen erbij bakken.

Sausje: volgens aanwijzingen op de verpakking of bijv het recept zoals hierboven naar verwezen. rozijnen erbij doen

Forel: Filet hoeft maar even gebakken te worden. Hooguit 5 minuten. Het best in loeihete boter zodat de forel niet uit elkaar valt.
Forel uit de pan nemen en onder aluminium folie warm houden. In de pan plakjes ham bakken (1 minuut). Vis op de borden leggen, ham erover, beetje saus met rozijnen erover en de rest van de saus er separaat in een kommetje bij serveren.


Energie: 410 kcal
Eiwitten: 28 gr
Koolhydraten: 28 gr
Vet: 20 gr
Verzadigd vet: 5 gr