chinese spinazie uit de wok

Geschreven door Nicolette Ottolini. Gepost in Recepten

Ingrediënten:
250 g eiermie
1 pakje Quorn-stukjes (a 350 g)
3 eetlepels zoete ketjap
2 uien
3 eetlepels wokolie (fles a 500 ml)
1/2 eetlepel sambal oelek
2 zakken panklare spinazie (a 300 g)
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes (strooibusje a 25 g)

 


Bereiding:

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.

Energie 440 kcal
Eiwit 24 gr
Vet 12 gr
Koolhydraten 58 gr