Gezond afvallen

Basis programma gezond afvallen

Na intake (sessie 1) en analyse van eetdagboek/vragenlijst (sessie 2) maak ik samen met de klant een plan van aanpak. We plannen de (online) afspraken en daarna volgen 8 sessies waarin we verschillende onderwerpen behandelen met betrekking tot productkeuze, eetgedrag, beweging en ontspanning. Tijdens elke sessie is er ruimte voor evaluatie en vragen. Dit programma legt een goede basis om gezond af te vallen. 

Vervolg programma gezond afvallen

Soms willen mensen daarna nog blijvend contact houden als ze vragen hebben of als stok achter de deur. Vaak gaat het om bijvoorbeeld speciale onderwerpen te behandelen of vragen te stellen.

Gezond leven bedrijven

Speciaal voor bedrijven hebben we een programma ontwikkeld om medewerkers te begeleiden gezond te leven. Hier gaat het dus niet zo zeer om af vallen, maar wel om gezond eten, voldoende te bewegen en te ontspannen.

In grote lijnen lijkt het programma op “gezond afvallen” maar we gaan ook verder in op vragen als hoe zet ik snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel na het werk, wat kan ik voor sport kiezen wat ik naast mijn werk kan doen. Voor bedrijven zitten er veel voordelen aan als medewerkers gezond leven (denk aan: Preventie ziekteverzuim, grotere productiviteit,  energiekere en creatievere medewerkers, beter imago, stukje teambuilding etc) 

Ook voor de medewerkers zijn er veel voordelen: Meer weerstand, minder vermoeid, beter zelfbeeld/zelfvertrouwen, minder blessures, snel resultaat, eventueel gewichtsverlies. Het is enorm motiverend om samen met collega’s hieraan te werken.

Voeding analyse

Voor mensen die wel eens zouden willen weten of ze nou gezond eten, maak ik een voedingsanalyse. Ik stuur de klant een vragenlijst en eetdagboek voor 7 dagen.

Aan de hand hiervan maak ik een analyse of men genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en hoeveel energie. 

Voor veel mensen een echte eye opener. Hierna kan men besluiten het basis programma gezond afvallen te gaan volgen.  

Feeling Good!

Bij lekker in je vel zitten denken wij vaak aan het in balans zijn van lichaam en geest. Gezond eten speelt hierbij ook een belangrijke rol en om precies te zijn gevarieerd eten of zoals wij het zien: kleurrijk eten. Hoe weet je nu of je gevarieerd eet? Daar kan je achterkomen door een analyse te laten maken van je eetgewoontes. Voor Nicolette Ottolini van The Perfect Balance is dit dagelijkse kost. Mocht er een disbalans in jouw eetgewoontes zijn dan kan zij jou tips geven om jouw ‘eet’ balans te hervinden. En als Debbie Hallie van B&D design color, contrast & clothing er dan nog eens een silhouet-analyse aan vastplakt, waarin zij jouw X-factors bloot leg, dan komt niet alleen de ‘binnenkant’ maar ook de ‘buitenkant’ in balans.

Analyses als deze zorgen voor een ‘feeling good’ gevoel. Gezond eten in combinatie met bewegen zorgt dat je weer meer (positieve) energie krijgt. Weten wat jouw X-factors zijn leert je wat over wat het beste bij jouw silhouet staat en wat je met kleding kan uitstralen. Kortom de combinatie van deze analyses zal je helpen je weer lekker in je vel te voelen. Vandaar de start van ons nieuwe produkt, de samenwerking met Nicolette Ottolini van The Perfect Balance en Debbie Hallie van B&D design color, contrast & clothing.

En hoe kan het anders... wij hebben het “Feeling good” genoemd want dat willen we toch allemaal????

Personal Branding

Vaak hoor ik van mensen dat ze in de supermarkt niet goed weten welke gezonde keuze ze moeten maken. Op de ene verpakking staat met schreeuwletters dat er geen suiker in zit, op de andere dat er geen vet in zit, een vinkje dat het supergezond is, en in een tijdschrift leest men dat het juist ongezond is. ook vallen mensen vaak terug op vertrouwde producten en varieren ze weinig omdat ze niet weten hoe ze bepaalde dingen moeten bereiden. In de rondleiding komt dit allemaal aan de orde en wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Aantal deelnemers is 5 - 6.

Waar: in de omgeving van moraira/benissa/teulada/calpe.

Wanneer: in overleg

Duur: 60 minuten 

Tarieven

  • Voedings analyse door middel van een vragenlijst en eetverslag van 7 dagen -  75 euro
  • Het basis programma van 5 afspraken inclusief voedings analyse - 157 euro
  • Het basis programma van 10 afspraken inclusief voedings analyse - 239 euro
  • Het vervolg programma van 10 afspraken  - 165 euro
  • Consults van 30 minuten - 22.50 euro
  • Supermarkt tour - 75 euro
  • Het tarief voor bedrijven is afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact op voor meer informatie.

alle prijzen zijn inclusief btw

 

 

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.