Mijn naam is Nicolette Ottolini. Al heel wat jaren geleden werd ons gezin voor het werk van mijn man naar het buitenland uitgezonden. Dat gaf mij de gelegenheid om een studie op afstand te gaan doen. Ik begon met de basis cursus voedingsleer. Dat boeide mij zo dat ik besloot verder te gaan met de opleiding voor gewichtsconsulente.

Omdat het lastig is om elke paar jaar ergens een praktijk op te bouwen verdiepte ik mij in internet engreep ik de kans aan om online adviezen te gaan geven. In de loop der jaren is dat alleen maar makkelijker op geworden door de komst van oa skype, facebook en apps als evernote waar ik recepten deel met klanten. Door mijn leven in verschillende landen (Tsjechie, Zweden, Brazilie en tegenwoordig Spanje) heb ik een brede kijk gekregen op voeding en dat neem ik mee in mijn adviezen.

Mijn doel is om de klant lekkerder in zijn/haar vel te laten voelen zodat kleding beter zit, de klant meer zelfvertrouwen uitstraalt, een gezonde uitstraling krijgt, meer energie, etc. Ik probeer voor mijn klanten de gezonde keuzes zo makkelijk mogelijk te maken zodat het geen afzien en lijden wordt. Een klant verwoordde het zo: ik heb bij jou echt niet het idee dat ik een dieet volg, ik ben gewoon gezond bezig en dat voelt enorm goed.

Meer info over mij: