ondernemen is topsport

Geschreven door Nicolette Ottolini. Gepost in Nieuws

Ondernemer zijn is topsport. Er wordt veel van je verwacht, het is hard werken en een energie dip of ziekte komt nooit uit. Net zo belangrijk al regelmatige bijscholing om je zelf te ontwikkelen en bij te blijven is het om de motor (jij dus!) van jouw onderneming goed te onderhouden. Dit doe je door gezond te leven: Gezond eten, genoeg beweging en ontspanning op zijn tijd. Voor de meeste mensen valt het niet mee om gezonde keuzes te maken, berichten over voeding via de media spreken elkaar tegen en de ene hype rolt over de ander heen. Wat voor de een gezond is, valt niet goed bij de ander. Kortom het is maatwerk! En dit is precies waar ik jou bij kan helpen: een maatwerk plan om meer energie te krijgen, een betere weerstand op te bouwen en snel resultaat te behalen.

In een kort consult kan ik al heel wat vragen beantwoorden, maar ik kan je ook volledig in 10 stappen begeleiden naar een gezonde, energieke toekomst. Dit kan plaatsvinden in Clinica la Alegria in Calpe (Spanje), maar ook online via Skype. Voordeel: geen reistijd/kosten, op een plek waar je je prettig voelt, hoge concentratie doordat je niet wordt afgeleid door iemand in dezelfde ruimte. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

Like mijn pagina www.facebook.com/theperfectbalancenl en je wordt op de hoogte gehouden van lekkere,gezonde recepten en handige tips

Articles Related Items