gezond de zomer in

Geschreven door Nicolette Ottolini. Gepost in Nieuws

Nu de zomer weer in aantocht is wordt er weer volop geschreven en gesproken over diëten om straks weer strak in bikini te passen. Twijfel je nog welk dieet je wilt kiezen bijv koolhydraat arm, vetarm, oerdieet, vegetarisch, laag glycemisch, mediterraans etc dan heb ik goed nieuws. Het maakt nl allemaal niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat het bestaat uit minimaal bewerkte, natuurlijke producten en dat we het beste kunnen kiezen voor echt eten bij vooorkeur plantaardige producten als groenten, fruit, noten, zaden en volkoren granen. Kies je hier voor dan hoef je je geen zorgen te maken over kcal, vitamines, vet of zout. Met een goed ontbijt, fruit als tussendoortje, een salade als lunch, avond eten met volop groente etc heb je minder/geen trek in koek of snoep. 

Ik hoor je al denken: ja hallo, daar heb ik geen tijd voor om de hele dag in de keuken te staan. Of, pfff hoe pak ik dat aan en wat moet ik er allemaal voor doen. Daarom wil ik vanaf 5 mei een aantal keer per week op de facebook pagina en de google + van The Perfect Balance een recept plaatsen. 

Het gaat er dus om om te kijken wat je wel kunt eten en niet dat negatieve wat je allemaal niet mag eten. Een omslag van wat kost het aan kcal naar wat levert het mij op.

Articles Related Items