Basis programma gezond afvallen: Na intake (sessie 1, 60 minuten) en analyse van eetdagboek/vragenlijst (sessie 2) maak ik samen met de klant een plan van aanpak. We plannen de (online) afspraken (van ieder 30 minuten) en daarna volgen 8 sessies waarin we verschillende onderwerpen behandelen mbt productkeuze, eetgedrag, beweging en ontspanning. Tijdens elke sessie is er ruimte voor evaluatie en vragen. Dit programma legt een goede basis om gezond af te vallen.

Vervolg programma gezond afvallen: Soms willen mensen daarna nog blijvend contact houden als ze vragen hebben of als stok achter de deur. Vaak gaat het om bijv speciale onderwerpen te behandelen of vragen te stellen.

Supermarkt toer: Veel mensen zien in de supermarkt de bomen door het bos niet meer en weten niet ged wat juiste keuzes zijn. ik organiseer is de omgeving Moraira/Benissa/Teulada/Calpe regelmatig een toer door de supermarkt. dit duurt een uur en er zijn maximaal 6 deelnemers. er is voldoende ruimte voor vragen. 

Consults: natuurlijk is er ook de mogeijkheid om 1 afspraak te maken vooruw vragen zonder gelijk aan het gehele programma deel te nemen.

Bedrijven programma gezond leven: Speciaal voor bedrijven hebben we een programma ontwikkeld om medewerkers te begeleiden gezond te leven. Hier gaat het dus niet zo zeer om af vallen, maar wel om gezond eten, voldoende te bewegen en te ontspannen. In grote lijnen lijkt het programma op “gezond afvallen” maar we gaan ook verder in op vragen als hoe zet ik snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel na het werk, wat kan ik voor sport kiezen wat ik naast mijn werk kan doen. Voor bedrijven zitten er veel voordelen aan als medewerkers gezond leven (denk aan: Preventie ziekteverzuim, grotere productiviteit,  energiekere en creatievere medewerkers, beter imago, stukje teambuilding etc)

Ook voor de medewerkers zijn er veel voordelen: Meer weerstand, minder vermoeid, beter zelfbeeld/zelfvertrouwen, minder blessures, snel resultaat, eventueel gewichtsverlies. Het is enorm motiverend om samen met collega’s hieraan te werken

Bikini stress: In het voorjaar, als de zon weer wat vaker schijnt en de mensen ontdekken dat er een paar kilo’s te veel aan zitten, organiseer ik ieder jaar een gratis programma via facebook waarbij ik gedurende 8 weken tips en recepten plaats. Mensen kunnen deze berichten volgen en met elkaar ook info, recepten en tips uitwisselen en natuurlijk motiveren.

Driedaagse workshop aan de Costa Blanca in Spanje: Een aantal keer per jaar houden we een workshop in de prachtige finca http://www.losbancales.nl/ in Spanje. Hier geven we onze klanten een “boost” om te beginnen met gezond afvallen. In deze drie dagen komen de onderwerpen aan bod uit het basis programma waardoor je een goede basis krijgt om thuis verder te gaan evt met behulp van het vervolg programma. Daarnaast nodigen we iedere keer weer nieuwe sprekers uit, zoals Debbie Hallie over kleur & styling adviezen. Voor of na de workshop plannen we een een aantal dagen natuur of cultuur in zoals wandeltochten in de bergen achter de Costa Blanca of een paar dagen cultuur in Valencia