Asha Gaalman van Asha Gaalman Fotografie

Asha Gaalman van Asha Gaalman Fotografie: Toen ik dit las: Schön ist eigentliches alles, was man mit Liebe betrachtet. (Chr. Morgenstern, dt. Dichter, 1871 – 1914) begreep ik meteen wat de dichter hiermee bedoelde. Zo sta ik zelf ook in het leven en pas dat toe in mijn manier van fotograferen.
 Ik houd van het leven, ik houd van mensen en ik probeer in mijn portretten de schoonheid in ieder mens te laten zien. Ik neem dus de tijd om te fotograferen. Als je meer wilt laten zien van iemand dan alleen de buitenkant, dan heb je daar tijd en vertrouwen voor nodig.
 Bij het zien van de beelden geeft dat voor mijn model herkenning, blijdschap en vaak ontroering. Dat maakt mij blij en geeft mij het gevoel dat ik mensen gelukkig kan maken met mijn werk. Ik zou niet weten wat ik nog meer kan wensen…… 

Debbie Hallie-Tupang van B&D design color

Debbie Hallie-Tupang van B&D design color, contrast & clothing: Een klant zei mij onlangs; ‘You bring out the best in me’ Wauw!Ik probeer mensen bewust te maken van wat zij onbewust al weten en meer. Ik zie kleur en kleding als een manier van communicatie maar ook ter ondersteuning van wie je bent. Het kiezen van kleur is ook een emotie; het werkt van binnen naar buiten en vice versa. Het bevestigt, het ondersteunt, het camoufleert en herstelt een disbalans.

Anjo Abbink van Anjo Abbink Reflexologie

Anjo Abbink van Anjo Abbink Reflexologie: Door goed te kijken en te voelen aan hun voeten en tegelijkertijd goed te luisteren naar mijn cliiënten, bekijk ik wat ik voor hen kan betekenen. Met behulp van de chinese 5 elementen theorie (meridianenleer) en de 4 elementen van de polariteiten zijn mijn massages ontspannend, klacht gericht met een energetiche inslag. Kleur, Reflexzone-therapie en gebalanceerd eten vullen elkaar mooi aan: Alle geven ze energie, beinvloeden ze je emoties, je gevoel en je gedrag en brengen je in balans. Alle drie zijn natuurlijk en verbonden met de elementen (aarde, water, vuur en lucht).

Leuke lunch en meer

Erg leuke website voor gezonde en leuke lunch ideeen voor kinderen. Zo krijg je zelfs de moeilijkste eters aan het smikkelen. Gezellig om samen met de kinderen te maken of om ze te verrassen met iets lekkers.  Aandacht voor gezond eten gedurende de jeugd is de basis om gezonde eetkeuzes te maken later.